Δίκτυο πωλήσεων Πελάτες Επικοινωνία Υπηρεσίες Κεντρική σελίδα Αγγλική έκδοση Sitemap Κεντρική σελίδα
Α. ΤΖΩΡΤΖΗ Α.Ε.Β.Ε
Η εταιρεία Α. Τζώρτζη ΑΕΒΕΗλεκτροπαραγωγά ζεύγη, Φωτοβολταϊκά, Ανεμογεννήτριες, Πετρελαιοκινητήρες, ΑνταλλακτικάΠαρεχόμενες υπηρεσίεςΔίκτυοΟι πελάτες μαςΣτοιχεία επικοινωνίας
ouoiaieoaueU, photovoltaics, ceaeoni?anaauaU ?ayac, generating sets, aiaiiaaii?oneao , diesel generators, ,  energy applications, diesel applications,  power  applications GREECE, eeico?nao ?aonaea?io

Τεχνική Υποστήριξη

Από το 1990 όταν η αγορά δεν είχε ακόμη στραφεί στο οργανωμένο after sales service, πρώτοι οργανώσαμε το πρόγραμμα των ετήσιων τεχνικών συμβάσεων παρακολούθησης των μηχανημάτων.

Για να διασφαλίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και στον κλάδο του service, πιστοποιήσαμε τον τομέα της συντήρησης με ISO 9001.

Τα πλεονεκτήματα των ετήσιων τεχνικών συμβάσεων - Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να προχωρήσω στην αγορά ετήσιας σύμβασης από την ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΕΒΕ?

1. Για να εξασφαλίσετε την απαιτούμενη προληπτική συντήρηση του Η/Ζ.

Επειδή το μηχάνημα που αγοράσατε έχει έναν πετρελαιοκινητήρα, μια γεννήτρια και έναν ηλεκτρονικό πίνακα, ανά καιρούς απαιτείται η προληπτική συντήρηση του. Η σωστή συντήρηση του Η/Ζ θα σας εξασφαλίσει τόσο την μακροζωία του, όσο και την χωρίς προβλήματα λειτουργία του, κάθε φορά που το χρειάζεστε. Με την ετήσια τεχνική σύμβαση σας παρέχονται 4 επισκέψεις κάθε χρόνο.

2. Για να εξασφαλίσετε ότι στο Η/Ζ θα χρησιμοποιηθούν μόνο τα σωστά ανταλλακτικά.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνο τα γνήσια και ενδεδειγμένα για το μηχάνημα σας ανταλλακτικά και μόνο τα συνιστώμενα λιπαντέλαια και ψυκτικά υγρά. Έτσι διασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία του Η/Ζ για πολλά χρόνια μετά την αγορά του.

3. Για να έχετε προτεραιότητα σε περίπτωση βλάβης & τεχνική κάλυψη 24 x 7.

Εξασφαλίζετε προτεραιότητα σε περίπτωση βλάβης και ανταπόκριση σε 2 έως 24 εργάσιμες ώρες από κλήσης σας. Η εταιρεία σας θα καλύπτεται τεχνικά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 μέρες τον χρόνο. Με άλλα λόγια οι εκτός γραφείου ώρες δεν θα σας απασχολούν πια.

4. Για να εξασφαλίσετε τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού σας.

Οι τεχνικοί μας κατά τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους πραγματοποιούν και την εκπαίδευση του υφιστάμενου αλλά και του νέου σας προσωπικού στην σωστή λειτουργία και χειρισμό του Η/Ζ.

5. Σε έναν κόσμο που η προστασία του περιβάλλοντος αρχίζει να επιβάλλεται, εμείς ήδη σας καλύπτουμε.

Είμαστε οι πρώτοι στον κλάδο μας, στη χώρα μας που διασφαλίσαμε τις υπηρεσίες του service με πιστοποίηση περιβαλλοντικής προστασίας ISO 14001. Η παραπάνω πιστοποίηση δίνει τη βεβαιότητα στη δική σας εταιρεία ότι στις δραστηριότητες συντήρησης των μηχανημάτων της δεν προκαλεί καμία ζημία στο περιβάλλον και τον υδάτινο ορίζοντα, αλλά και τη σιγουριά ότι συμμορφώνεται τόσο με τις κείμενες όσο και τις μελλοντικές νομοθετικές διατάξεις για την διαχείριση μολυσματικών αποβλήτων όπως λιπαντέλαια, μπαταρίες κλπ.

Κοστίζει πολύ η ετήσια σύμβαση;

Η απάντηση ανάλογα με την ισχύ του Η/Ζ θα είναι για εσάς μία μάλλον ευχάριστη έκπληξη.

Οι συμβάσεις έχουν κοστολογηθεί έτσι ώστε η σχέση τιμής και παρεχόμενης υπηρεσίας να ευνοεί αυτόν που αγοράζει την υπηρεσία.

Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε προσφορά για τη σύμβαση ετήσιας τεχνικής παρακολούθησης, παρακαλούμε κάντε «κλικ» σε αυτό το κουμπί.Copyright © Α. Τζώρτζη AEBE